Wellnes & Spa

Pihenés egy fárasztó nap után
Wellness
A wellness központ szolgáltatásait kínáljuk mindazon vendégeinknek, akik egy fárasztó nap után pihenni vágynak, valamint az aktív pihenést kedvelőknek.

Gőz szauna

Szállodánkban páratlan élményt kínálunk Önnek gőzszauna formájában. A gőzszauna ideális hely a kikapcsolódásra és lazításra egy fárasztó nap után. Merüljön el egy meleg és párás környezetben, amely pozitív hatással van testére és elméjére.

Gyógynövényes szauna

Csukd be a szemed, és hagyd magad elragadtatni a természetes illatok világába és jótékony hatásait. Gyógynövényes szaunánk ideális hely a kikapcsolódásra és regeneráció. Kényeztesse magát egy pillanatnyi kikapcsolódással levendula, eukaliptusz vagy más válogatott gyógynövények illatában, amelyek támogatják testét és elméjét.

Finn szauna

A finn szauna a hagyományokkal átitatott wellness gyakorlatként egyedülálló élményt nyújt testnek és léleknek. A magas hőmérsékletnek való kitettség fa környezetben elősegíti az izmok ellazulását és a szervezet méregtelenítését. Ez az autentikus rituálé nem csak testi, hanem lelki felfrissülést is hoz.

Infra szauna

Az infraszauna, más néven infraszauna hatékony relaxációs módot teremt a hagyományos szaunákhoz képest. Infravörös sugárzása közvetlenül felmelegíti a testet, mélyebbre hatol a szövetekbe és elősegíti a jobb vérkeringést. Az eredmény nem csak egy ellazulás érzése, hanem a méregtelenítés támogatása és az izomfeszültség csökkentése is.
Wellness árlista

Nyitvatartási idő

A nyitvatartási idő ellenőrzéséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot recepciónkkal.

Csütörtök - Szombat

Copyright © 2023 hoteljanosik.sk Minden jog fenntartva.